Ett stort tack till alla er, runt hundratalet gäster,  som kom och dansade till vår klassiska storbandsmusik på Ebeneser fredag den 8 april! Vi kommer göra fler danskvällar framöver, håll alltså ögonen öppna - eller prenumerera på nyhetsbrevet så missar ni inga av våra offentliga evenemang.

En av gästerna var så vänlig att lägga ut en kort video från början av danskvällen

 


 

Efter vår ganska så avspända och trevliga (tyckte både vi och Kuriren) måndagsspelning 7/3 plussar vi på med en spelning den 8/4. En fredag. Med dans. På Ebeneser!

Dans på Ebeneser. Luleå Storband. 8 april

Så, kära vänner, samla ihop några kära vänner, stäng av TV-apparaterna och kom till Ebeneser!

Ni faktiskt välkomna redan klockan 19, då öppnar portarna och baren, så ni har tid att ta en bit mat och kolla läget innan bandet dyker upp på scen klockan 20. Ungefär.

Vi håller oss som vanligt till en repertoar med ursprung från slutet av förra millenniet. Ungefär.

I skrivande stund är den inte riktigt spikad (repertoaren alltså), men utan att överdriva törs man nog utlova en eller annan Basie, möjligen någon Ellington, måhända även en Sinatra. Er motprestation blir alltså i första hand sk rävsteg (foxtrot). Ungefär.

Dock räknar vi kallt med att medan somliga dansar, sitter vissa och tar en kaffe. Ungefär. 

Och det går ju ungefär lika bra.

Vårt mål med aftonen är en kul kväll på Ebeneser och det hoppas vi att också ert är!

ALLTSÅ:

DANS TILL LULEÅ STORBAND
FREDAG 8 APRIL, KL 19
EBENESER
100 pix, inga förköp  

VÄLKOMNA!

KLICKA PÅ EBENESERLÄNKEN LITE LÄNGRE NER TILL VÄNSTER SÅ FÅR NI DERAS SYN PÅ SAKEN! PASSA FÖR ÖVRIGT OCKSÅ PÅ ATT KLICKA PÅ LÄNKEN TILL VÄRLDENS ÄLDSTA JAZZTIDSKRIFT TILL VÄNSTER, MEN ETT SNÄPP UPPÅT.

Joomla templates by a4joomla