Mörkret faller. Löven faller. Snön faller, snart i alla fall. Många människor faller och slår sig i halkan. Gipstillverkarna frodas, ty de livnära sig på människors olycka. Liksom ortopederna. På engelska kallas ju hösten för övrigt för "fall"; är dom inte kluriga engelsmännen. Efter dessa stämningsskapande rader vill vi på ett stolt sätt meddela att att vårt trots mot mörkret, influensan och vaccinbristen kvarstår. Tillsvidare. Vi kan också avslöja alla detaljer och skingra mystiken kring de musikaliska manifestationer vi utlovat och vill nu önska Er välkomna, ärade publikum, till:

JAZZ på LILLAN

med

LULEÅ STORBAND

lördag 14/11

klockan 19.02

 TICNET eller KULTURENS HUS kan bistå med de biljetter som svartabörshajarna till äventyrs ännu inte lagt rabarber på. Fika kommer, enligt ryktet, att erbjudas i pausen.

Vi har ett ganska varierande program med mycket sång av Åke och Birgitta var för sig och tillsammans. Instrumentalt lanserar vi inte bara sega gubbar, var för sig och tillsammans, utan även nytillskott i orkestern i form av Jocke på gitarr och Amanda på trumpet. Lite Sinatra, en smula Basie, någon nypa Goodman (med klarinettsolo av il maestro himself och formidabelt trumspel av Björn), en gnutta Brown (James alltså, han som felt good). Bland annat. Vi önskar er alltså välkomna till Lillan i Norra Hamn och hoppas att ni kommer att tycka det är lika trevligt som vi!

gklav-mini1

Joomla templates by a4joomla